سرزمین دانایی
وبلاگ مطالب علمی وزندگینامه شخصیت های بزرگ وجدیدترین اخبار 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سرزمین دانایی و آدرس sarzamindanaee.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





[ چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, ] [ 18:39 ] [ محمدامین حاج حسنی ]

به نام خدا

 

خورشيد را 9 سياره احاطه كرده‌اند كه در بين آنها كره زمين از نظر فاصله با خورشيد، سومين كره است و از چهار سياره داخلي بزرگ‌تر است.از پنج سياره بيروني، چهار تاي آنها از كره زمين بزرگ‌تر هستند. زمين در مداري گردش مي‌كند كه هيچ وقت از 5/91 ميليون مايل به خورشيد نزديك‌تر نمي‌شود و از 5/94 ميليون مايل دورتر نمي‌شود.

 

جالب‌تر اينجا است كه اين مدار تقريباً دايره مانند است و اگر غير از اين بود زندگي روي كره زمين غير ممكن مي‌شد زيرا حيوانات و گياهان در زمستان از سرما يخ مي‌زنند و در تابستان از گرما كباب مي‌شدند. ‏


-زمين در مقايسه با كائنات يك كره جوان و جديد است با اين حال زمين حدود 5/4 هزار ميليون سال عمر دارد. كشف اين موضوع از بررسي‌هاي انجام شده توسط راديواكتيو كه در تعيين عمر سنگ‌ها از آن استفاده مي‌شود، به دست آمده است.تمامي عناصر راديواكتيو همانند اورانيوم كه براي عكس العمل تعيين شده به كار مي‌رود، به عناصر مختلف در ميزان ثابتي، تغيير شكل مي‌دهند.
به وسيله اندازه گرفتن اين دو، يعني مقدار عنصر راديواكتيو اصلي و عنصر راديواكتيو تغيير شكل يافته، مي‌توان عمر تشكيل سنگ را حساب كرد. قديمي‌ترين سنگ‌هايي كه تا كنون به دست آمده‌اند حدود 3 هزار ميليون سال عمر داشته‌اند ولي به طور يقين زمين سال‌هاي طولاني قبل از اين كه سطح سنگ‌ها شروع به تشكيل يافتن كنند، وجود داشته است. ‏


- داگر چه ستاره شناسان و سياره شناسان چندين تئوري درباره چگونگي بوجود آمدن زمين و بقيه سيارات منظومه شمسي ارائه داده‌اند ولي هنوز شك و ترديد فراواني در رابطه با مبدأ تشكيل زمين وجود دارد.
هر كدام از اين تئوری ها بايد شامل اين واقعيت باشد كه تمامي سياره‌هاي بزرگ‌تر در مدار دايره مانندي در اطراف خورشيد گردش مي‌كنند و اين مدارها تقريباً در يك سطح نزديك هم قرار مي‌گيرند. حقيقت ديگري كه بايد توضيح داده شود اين است كه تمامي كرات در يك جهت به دور خورشيد مي‌چرخند و آن در جهتي است كه خورشيد به تناوب دور مي‌زند.

- حتي عجيب‌تر اين كه فاصله كرات مختلف از خورشيد از نظر رياضي به وسيله يك معادله ساده با هم نسبت دارند و به نام قانون «باد» ناميده مي‌شود. البته ممكن است اين فقط يك تصادف و اتفاق باشد يا احتمال دارد رابطه با مبدأ اصلي منظومه شمسي داشته باشد.

-در اينجا دو تئوري اصلي به وجود مي‌آيد يكي اين كه يك رشته طولاني از بخار داغ به وسيله نيروي جاذبه سياره ديگري كه از نزديكي خورشيد مي‌گذشته از خورشيد جدا شده و پايين افتاده است سپس به تدريج بخار داغ، خنك و منقبض شده و تبديل به گلوله‌هاي جامدي شده است كه همان كرات هستند.


تئوري ديگر كه احتمال بيشتري دارد عبارت است از اين كه در اصل يك توده بخار و غبار وجود داشته كه در حال چرخش دايره مانند بوده است.چرخش‌ها و گردبادهاي اين توده تكامل حاصل كرده و هسته‌هاي مركزي كرات ايجاد شده است. هر كدام از اين هسته‌ها به تدريج بزرگ‌تر شدند زيرا نيروي جاذبه آنها هر زمان بيشتر و بيشتر اجسامي را كه در فضاي لايتناهي اطرافشان پراكنده بودند به طرف خود جذب مي‌كردند.خورشيد در مركز اين دايره‌اي كه بخار و غبار به صورت ابر تيره در آمده واقع شده بود، زمين يكي از گرد بادها بوده است.‏


- كره زمين با سرعت 5/18 مايل در ثانيه به دور خورشيد در حال حركت است. همانند تمامي اجسام ديگري كه در مدارهاي هيأت، حركت و راهشان از قوه ميل به مركز پيروي مي‌كنند درست همانند پوست حلزون بسيار بزرگي كه روي يك نخ نامريي قرار داشته باشد.همان طور كه كره دور مي‌شود نيروي ميل به مركز به وسيله كشش نيروي جاذبه زمين بين خورشيد و كره زمين ايجاد مي‌شود. اگر كره زمين از دور زدن باز بايستد روي خورشيد سقوط خواهد كرد.


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, ] [ 18:26 ] [ محمدامین حاج حسنی ]

به نام خدا

 

غذای مقوی

 

بیماری پیش دکتر می رود و می گوید: باید کله پاچه و مغز و جگر بخوری.

بیمار می گوید: آقای دکتر این ها را قبل از غذا بخورم یا بعد از غذا؟

 

 

سواد

 

مردی یک ساعت مچی می خرد. روز بعد پیش فروشنده می رود و می گوید: پشت این ساعت نوشته ضد آب ولی داخلش آب رفته است.

 

فروشنده می گوید: چه عرض کنم؟آب که سواد ندارد.

 

 

ساندویچ

 

مردی به ساندویچی رفت و گفت: لطفاً دو تا ساندویچ بدهید.

ساندویچی پرسید: می خوری یا می بری؟

مرد گفت: یه می‌خوری، یه ‌می‌بری.

 

استراحت

 

اولی: از بس استراحت کردم، خسته شدم.

دومی: خب، یک کم استراحت کن تا خستگی‌ات در رود.

 

 

تقلب

 

کیوان: احمد چرا برادرت را از جلسه ی امتحان بیرون کردند؟

احمد: چون تقلب کرده بود.

کیوان: چه طوری؟

احمد: سر امتحان علوم دندان هایش را شمرده بود!

[ چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, ] [ 18:19 ] [ محمدامین حاج حسنی ]

به نام خدا

 

نصرالله خطاب به اسرائیل: مرتکب اشتباه محاسباتی نشوید؛ مقاومت در اوج آمادگی است

سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان به رژیم صهیونیستی درباره هر گونه ماجراجویی جدید در لبنان هشدار داد و گفت: دشمن در محاسباتش مرتکب اشتباه نشود، حزب‌الله در سطح بالایی از آمادگی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی‌اش که به مناسبت تقدیر از رهبران شهدای مقاومت صورت گرفت، با تجلیل از نقش رهبران مقاومت در مبارزه علیه رژیم صهیونیستی و دفاع از کشور به روح بزرگ آنها درود فرستاد.

وی در آغاز سخنانش اظهار داشت: به روان رهبران شهید، استادان مقاومت و «سید عباس موسوی» سرور شهیدان مقاومت اسلامی، شیخ «راغب حرب» و شهید «عماد مغنیه» و همچنین همه شهدای ارتش، نیروهای امنیتی، شهدای مقاومت، شهدای فلسطینی و سوری و همه افرادی که خونشان این زمین را آبیاری کرده و پیروزی‌ها آفریدند، درود می‌فرستم.

وی همچنین در ادامه به روان شهدای انفجارهای اخیر لبنان درود فرستاد و با عرض تسلیت به خانواده‌های آنان، با مجروحان این حوادث تروریستی ابراز همدردی کرد و برای آنها آرزوی بهبودی عاجل کرد.

محورهای سه گانه سخنرانی نصرالله

سید حسن نصر الله درباره موضوعات سخنرانی امشب خود گفت: سخنان بنده درباره سه موضوع است. نخست درباره دشمن اسرائیلی و مقاومت، دومی درباره رویارویی جاری در لبنان و سوریه و منطقه و پیامدهای امنیتی و سیاسی و مسائل مشابه آن. سومین موضوع درباره کابینه جدید است.

وی با بیان اینکه در سالروز رهبران شهید،‌ ابتدا سخنرانی خود را درباره موضوعی بدیهی آغاز می‌کنم، افزود: یک موضوع بدیهی که متاسفانه نزد بسیاری از افراد به فراموشی سپرده شده است و آن اسرائیل، خطرات و تهدیدات آن است و اینکه از فرصت‌های موجود با مساعدت آمریکا بیشترین استفاده را می‌برد.

نصر‌الله: خطر اسرائیل به «فراموشی» سپرده شده است

سید نصرالله با بیان اینکه درباره فلسطین و لبنان ما نیازمند تذکر و یادآوری‌هایی هستیم، افزود: آیا لازم است که خطر اسرائیل علیه فلسطین را یادآوری کنیم؟ خطرش برای ملت فلسطین و مقدسات را یادآوری کنیم؟ اینها موضوعاتی بدیهی هستند ولی امروزه به فراموشی سپرده شده‌اند. همه کشورها امروزه به امور کشورهایشان مشغولند. بلکه برخی از این کشورها درگیر جنگ تمام عیار هستند. متاسفانه برخی‌ها دوست ندارند که درباره فلسطین و اسرائیل سخنی گفته شود.

دبیر کل حزب الله گفت: بعد از پیروزی‌ها و دست آوردهایی که مقاومت از فلسطین و لبنان گرفته تا سوریه و ایران به دست آوردند آمریکا و اسرائیل قصد داشتند که ما وارد جنگ با همدیگر و مسائل داخلی خود شویم و باید بگوییم که آنها در این مسئله تا حدود زیادی موفق بوده‌اند ولی هنوز فرصت جبران از دست نرفته است.

وی وضعیت فعلی کشورهای اسلامی منطقه خاورمیانه را خواسته آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از همه پیروزی‌های محور مقاومت خواند و افزود: آنچه (آمریکا و اسرائیل) می‌خواهند این است که فلسطین و نبرد با دشمن اسرائیلی نه تنها از دایره اولویت‌ها خارج شوند، بلکه از دایره مسائل مورد اهتمام، از عقل، قلب و عاطفه خارج شوند و اینکه به مرحله‌ای برسیم که وقتی بگوییم «فلسطین» مردم بگویند «رهایمان کنید». این همان چیزی است که می‌خواهند ملت‌های اسلامی به آن برسند. آنچه مهم است رسیدن به مکانی حتی در سطح عقل، عاطفه است. اینکه فلسطین در یک جهان دیگری باشد. در اینجا نیز یک مسئولیت فلسطینی وجود دارد.

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه باید اعتراف کرد که آنها تا سطح بالایی موفق شده‌اند، ولی می‌توان از پیشرفت این روند جلوگیری کرد و گزینه‌هایی که همچنان در اختیار هستند را اتخاذ کرد، علت اهمیت قائل شدن آمریکایی‌‌ها برای دستیابی به سازش نهایی برای آرمان فلسطین را جویا شد و افزود: چرا این تلاش‌ها در این برهه فعلی پیگیری می‌شوند؟ دولت آمریکا و صهیونیستی سعی در پایان بخشیدن به قضیه فلسطین را دارند. زیرا جهان عربی در این مرحله وجود ندارد و جهان اسلامی نیز وجود ندارد. همه کشورها مشغول امور خود هستند.

به گزارش فارس، دبیر کل حزب الله گفت: اسرائیل امروز را فرصتی برمی شمرد و با آمریکایی می گوید که این فرصتی برای تسویه حساب بر سر قضیه فلسطین و اعمال شروط علیه فلسطینیان است تا حل این مناقشه مناسب اسرائیل و آمریکایی‌ها باشد.

نصرالله افزود: باید همگی به این مسئله دقت داشته باشیم که چرا جان کری وزیر خارجه آمریکا به این شکل اصرار دارد که طی چند ماه مسلئه فلسطین حل شود چرا برخی از مسئولان رژیم صهیونیستی به جان کری حمله می‌کنند؟ شما با این اقدامات پیش پا افتاده به خوبی آشنایی دارید، آنها این کار را انجام می‌دهند تا اینگونه به نظر بیاید که کری یک میانجی پاک است و از هر دو طرف فلسطینی و اسرائیلی مورد هجوم قرار می‌گیرد.

دبیر کل حزب الله گفت: در گذشته امام موسی صدر و رهبرانی از همه طوائف لبنانی از دهه پنجاه در هشدار و دعوت از همگان به منظور مقابله با تهدیدهای اسرائیل صدای بلندی داشتند و پس از حمله سال 1982 اسرائیل، شیخ راغب حرب و همه برادرانش مردم را به مقاومت دعوت کردند و گفتند این راه بازگشت به فلسطین است.

دبیر کل حزب الله افزود: متاسفانه امروز در همین وضعیت به سر می بریم بسیاری می گویند مشکل با لبنان نیست بلکه مشکل با فلسطینیان و مقاومت فلسطین است و اسرائیل به لبنان حمله کرد تا فلسطینیان را از لبنان بیرون کند و اسرائیل دخالت در لبنان و نقض حاکمیت این کشور را نمی خواهد و بلکه برخی اسرائیل را منجی می دانند و اینکه اسرائیل خطر و تهدید محسوب نمی شود.

سید حسن نصرالله گفت: سازمان آزادی بخش فلسطین و مقاومت فلسطین از لبنان خارج شدند و جنایاتی علیه اردوگاه های فلسطینی صورت گرفت اما اسرائیل باقی ماند و به دنبال اعمال گزینه های سیاسی بر لبنان بود و دو بازداشتگاه در لبنان بنا کرد و برای ساخت مستعمره هایی در جنوب لبنان آماده می شد و اگر جرقه مقاومت زده نشده بود و درگیری خونبار بین لبنانی های مبارز با اشغالگران روی نداده بود اسرائیل به نوار مرزی عقب نشینی نکرده بود و این در حالی است که در آن زمان مقاومت خطری برای دشمن صهیونیستی نبود.

 اگر مقاومت نبود هنوز اسرائیل در خاک لبنان بود/ حزب الله در سطح بالایی از آمادگی قرار دارد

سید حسن نصرالله تاکید کرد: اگر مقاومت نبود اسرائیل در لبنان باقی مانده بود و همه باید بدانند که اسرائیل به دنبال سلطه جویی بر لبنان است و خیر و صلاح کشور و هیچ قوم و طائفه ای در لبنان را نمی خواهد.

وی تاکید کرد: اسرائیل همچنان دشمن، خطر و تهدیدی است که باید نسبت به آن هوشیار بود اسرائیل طی هفته های گذشته به دنبال استفاده از فرصت ها برای جنگ علیه مقاومت و اطراف آن بود و ما تهدیدهای اسرائیل را شنیدیم و بسیاری در لبنان چه بسا این تهدیدها را نشنیدند اما اسرائیل اوضاع را فرصتی برای حمله به مقاومت در لبنان و اعمال فشار بر آن می‌بیند و ممکن است که از برخی فرصت ها برای برخی اقدامات خصمانه سوء استفاده کند، اسرائیل همچنان چشم به خاک و نفت ما دوخته است و همچنان حزب الله را بزرگترین خطر برای خود در منطقه می داند.

دبیر کل حزب الله گفت: اسرائیل همچنان مقاومت را خطری برای برنامه‌ها و بلندپروازی‌های خود می داند، امروز در سالگرد رهبران شهید می گویم که دشمن می داند که نمی تواند ما را دچار بیم و هراس کند و نمی تواند از عزم ما بکاهد و می داند که مقاومت در هر زمان آمادگی در سطح بالای خود را حفظ می کند و حتی در شرایط کنونی می داند که قدرت مقاومت و امکانات آن آماده و در سطح بالا و پیشرفته ای است و مقاومت اگر شهدایی در سوریه داده است اما این امر موجب بیش تر شدن تجربه و قدرتش شده است.

نصرالله درباره ماجراجویی جدید در لبنان هشدار داد و گفت: دشمن باید نگران باشد و مرتکب هیچ محاسبات اشتباهی نشود.

دبیر کل حزب الله گفت: از همه لبنانی ها می خواهم که نسبت به تهدیدهای اسرائیل و خطرات آن برای هر چیزی در لبنان هوشیار باشند و در هر سطحی به مسئولیت ملی خود عمل کنند و همان طور که قبلا هم گفته ام امیدواریم کشوری داشته باشیم که بتواند از لبنان دفاع کند و ما امروز احساس خوبی داریم و امیدواریم که روزی بیاید و ارتش تنها قدرتی باشد که از لبنان دفاع کند و ما از هر چیزی که می تواند ارتش را از لحاظ تجهیزات و نیرو و سلاح های پیشرفته در برابر چالش های اسرائیل تقویت کند حمایت می کنیم و این روزها ثابت می شود که آیا جهان می خواهد این سلاح را به ارتش بدهد یا نه و اگر لبنان از این حمایت برخوردار شد از هر کسی که به ارتش سلاح بدهد تشکر می کنیم.

سید حسن نصرالله گفت: ما به دنبال دفاع از لبنان، عزت و توانمندی آن هستیم و امیدواریم که اراده ای فراگیر شکل بگیرد که بر اساس آن دولتی تشکیل شود که به فکر هر وجب از خاک لبنان و سرنوشت هر لبنانی باشد و ارتشی قوی تشکیل بدهد.

سید حسن نصرالله بار دیگر اعلام کرد که حزب الله از هر ابزار و سلاحی پیشرفته‌ای که به ارتش قدرت مقابله با تهدیدات اسرائیل را بدهد، حمایت می‌کند.

«تروریسم تکفیری» همه کشورهای منطقه را تهدید می‌کند 

به گزارش فارس، سید حسن نصرالله در ادامه سخنان خود اظهار داشت: از سال 1982 تا سال 2000 و در سال 2006 برخی‌ها در لبنان دائما مسئولیت اقدامات اسرائیل را بر گردن مقاومت می‌انداختند. چرا علمیات استشهادی علیه اسرائیلی‌ها اجرا می‌شود؟ بعضی‌ها حتی از واژه «شهید» برای شهدای حزب الله استفاده نمی‌کردند و صفت مقاومت را از آن حذف می‌کردند. سخن‌هایی درباره عدم بهانه دادن به (رژیم صهیونیستی) به میان آورده شد. در آن روزها اگر می‌خواستیم به این منطق گوش فرا دهیم، اسرائیل تا کنون در بیروت و جبل (عامل) باقی می‌ماند. شهرک‌سازی می‌کرد و کابینه تعیین می‌کرد و کشور را اداره می‌کرد و گزینه‌های سیاسی‌اش را تحمیل می‌کرد.آب‌های ما را به غارت می‌برد. اگر به آن منطق گوش می‌دادیم، منطقی که همه اقدامات دشمن اسرائیلی ‌را تنها واکنشی طبیعی و موجه به عملیات مقاومت می‌دانست در ان صورت همه امور به دست اسرائیلی‌ها می‌افتاد.

دبیر کل مقاومت اسلامی لبنان درباره واکنش آحاد مردم و گروه‌های لبنانی به منطق فوق گفت: اهالی لبنان و بخش بزرگی از ملت به این منطق گوش ندادند و به مقاومت ادامه دادند تا آزاد سازی را به ارمغان آوردند که امروزه همه لبنانی‌ها از آن بهره می‌برند.

سید نصر الله خطر تروریسم تکفیری را دومین تهدیدی خواند که همه کشورهای منطقه را با تهدید مواجه می‌سازد و افزود: تکفیر به تنهایی خطری ندارد و تا زمانی که در دایره فکری باقی بماند، هر کسی اختیار دارد و عواقب آن را متحمل می‌شود. مشکل در تفکر نیست، بلکه آنها وقتی کسی را تکفیر می‌کنند، شخص دیگر را که با عقائد، افکار و سیاست های آنان مخالف باشد را قبول نمی‌کنند و به مباح دانستن خونش و حذف وی روی می‌آورند.

وی افزود: این تروریسم تکفیری در همه مناطق وجود دارد و از گروه‌های مسلح در همه کشورهای منطقه تشکیل می‌شود. این جریان‌ها رویکرد دور سازی و حذف را دنبال می‌کنند.

نصر الله به تکفیر جبهه النصره توسط گروهک داعش پرداخت و افزود: این دو گروه داری یک فکر، روح و اخلاق واحد هستند ولی هنگامی که درباره یک موضوع سیاسی دچار اختلاف شدند، داعش، جبهه النصره را کافر و مرتد خواند.

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه گروه‌های تکفیری چنانچه در یک موضوع سیاسی، مالی و یا سازمانی با دیگری اختلاف پیدا کنند، به سرعت حکم تکفیر دیگری را صادر می‌کنند، افزود: باید در درگیری‌های بین «داعش» و «جبهه النصره» در سوریه تامل شود. دیده بان سوری از بیش از دو هزار کشته و ده‌ها عملیات انتحاری علیه یکدیگر سخن می‌گوید. این عملیات با خودروهای بمب گذاری شده انجام شدند. خودروهای بمب گذاری شده به برخی شهرک‌‌ها ارسال شده و به کسی رحم نکردند. وی با مطرح کردن سئوالی درباره علت اختلاف بین داعش و جبهه النصره با وجود داشتن یک مذهب و یک رویکرد، گفت: بر سر یک موضوع سیاسی و یا یک چاه نفت اختلاف پیدا کردند. ما امروزه این عرصة (درگیری‌ها) را مشاهده می‌کنیم. این امر عقل و اندیشه رهبران و اعضای این گروهک‌ها را نشان می‌دهد. این موضوع غافلگیر کننده نیست و هر کسی که تجربه‌های گذشته را پیگیری کرده باشد، آنرا پیش بینی می‌کرد.

اسرائیل و آمریکا گروههای تکفیری را به خدمت می‌گیرند/نگرانی از خطر بازگشت گروه‌های تروریستی

سید حسن نصرالله در ارتباط با درگیری های میان داعش و جبهه النصره در سوریه گفت: باید تجربه افغانستان را ببینیم گروه های افغانی با قوی ترین ارتش یعنی ارتش اتحاد جماهیر شوروی جنگ کردند و هنگام خروج ارتش شوروی برخی گروه هایی که تفکرات تکفیری داشتند وارد گروه های افغانی شدند و درگیری بین آنها درگرفت و کُشت و کشتارهایی که بین آنها صورت گرفت ارتش سرخ شوروی هم این کشتارها را نکرده بود.

دبیر کل حزب‌الله گفت: در الجزایر گروه‌های مسلح در بین مردم چه کردند در حالی که جنگ سالاران به جان هم افتاده بودند.

سید حسن نصرالله گفت: ما در انفجارها سریعا طرفی را متهم نکردیم زیرا همه چیز روشن می شود و آنها به دنبال جنگی آشکار هستند آنها اهداف خود را اعلام می کنند و نوار ویدیویی بیرون می دهند و هنوز این بحث و بررسی ها وجود دارد که عاملان انفجارهای لبنان طرف های تکفیری هستند.

دبیر کل حزب الله گفت: طبعا اسرائیلی‌ها وارد این گروه های تکفیری شده اند و آمریکا این طرف‌ها را بکار گرفته است اما بحثی نیست که این طرف ها چه کسانی هستند و چه کسانی این اقدامات تروریستی را مدیریت می کند.

نصرالله تاکید کرد: در لبنان در سایه انفجارها و عملیات های انتحاری بحث هایی صورت گرفت برخی گفتند اگر حزب الله در سوریه ورود پیدا نکرده بود این حوادث روی نمی داد و از روز اول این گونه عملیات های تروریستی را توجیه کردند و این منطق همچنان باقی خواهد ماند، بسیار خوب، قبل از اینکه ما به سوریه برویم آیا در لبنان جنگی در شمال لبنان و برخی اردوگاه ها که از سوی این گروه های تکفیری تحمیل شده بود وجود نداشت در حالی که آنها با خودروهای بمب گذاری شده مناطق مسیحی نشین و ارتش را هدف می گرفتند، این امور مربوط به قبل از حوادث سوریه است.

سید حسن نصرالله گفت: در برابر این منطقه دو فرضیه وجود دارد یکی اینکه این انفجارها با دخالت ما در سوریه در ارتباط است یا اینکه هیچ ارتباطی ندارد و آنها در هر حال جبهه جنگ در سوریه را باز خواهند کرد و آنها اولویتشان پایان دادن به جنگ در سوریه و ورود به لبنان است آنها راهبرد سیطره بر مناطق مرزی با لبنان را اتخاذ کردند و سپس به دنبال ورود به لبنان هستند و این قضیه ، برای آنها قریب الوقوع است.

دبیر کل حزب الله اظهار داشت: لبنان هدف گروه های تکفیری است و بخشی از طرح و برنامه آنها است و اگر آمریکایی و اسرائیلی ها این گروه ها را وارد سوریه کردند طبعا لبنان را هدف قرار می دهند زیرا در لبنان مقاومتی هست که بزرگ ترین خطر برای اسرائیل شمرده می شود و به عقیده شان وارد لبنان خواهند داد و به گمانشان تنها به خاطر اعتقاداتشان وارد لبنان می شوند.

سید حسن نصرالله گفت: اگر تسلیم این منطق شویم که مردم بهای اقدام حزب الله در اعزام نیرو به سوریه را می دهد و همین موجب شده که این گروه ها وارد لبنان شوند ، این فرضیه سوال دیگری را در پس خود می آورد اینکه آیا اعزام نیرو به سوریه ارزش این جانفشانی ها و تحمل این تبعات را دارد ؟ آیا ارزش دارد که ما در مناطق القصیر و دمشق جنگ کنیم زیرا اینها مناطق اصلی هستند که نیروهای ما در آن حضور دارند یا در مناطق مرزی، و اگر دمشق سقوط کند همه مناطق مرزی تحت سیطره این گروه ها خواهد بود.

نصرالله ادامه داد: اینجا برمی گردیم به توجیه هایی که برخی برای حمله اسرائیل علیه لبنان می آورند هرگز به شرح و تفصیل هایی که درباره علت ورودمان به سوریه گفته ام برنمی گردم و اینکه چرا در جایی که باید باشیم باقی خواهیم ماند. بر اساس گزارش های جدید، بیش تر کشورهایی که از شبه نظامیان در سوریه حمایت مالی کرده و آنها را برای جنگ به سوریه می فرستند این کشورها اکنون از نگرانی و وحشت خود نسبت به خطرات امنیتی که این گروه ها در صورت بازگشت به کشورهایشان می توانند داشته باشند سخن می گویند.

دبیرکل حزب الله گفت: اکنون در همه جهان این بحث است که اگر خدای نکرده این گروه ها (تکفیری ها) در سوریه پیروز شوند ، سوریه بدتر از افغانستان خواهد شد و اگر این گروه ها شکست بخورند و به سوی ما بازگردند چکار کنیم.

سید حسن نصرالله افزود: شماری از کشورها قوانینی را برای جلوگیری از سفر جوانانشان به سوریه و پیوستن به گروه های شبه نظامی وضع کرده اند که از جمله آنها تونس است و کسانی از این جنگجویان در سوریه هنگامی که به تونس بازگشتند طعم آنچه را که ملت های منطقه از کشتار و تروریسم می بینند به مردم تونس چشاندند.

 

 

 

 



 

 

ادامه مطلب
[ چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, ] [ 17:55 ] [ محمدامین حاج حسنی ]

به نام خدا

 

مولودی از سلاله ی عصمت و طهارت در 20 جمادی الاخر 1320 ه. ق مصادف با میلاد دخت گرامی پیامبر اسلام صلی الله علیه و اله گام به عرصه وجود نهاد . نام پدرش آیت الله شهید سید مصطفی موسوی و نام مادرش هاجر احمدی بود . وی را روح الله نامگذاری كردند. مرحوم سید مصطفی كه تحصیلات خود را در زادگاهش شروع و در نجف و سامرا با كسب معارف الهیه ادامه داده بود ، زمان میرزای شیرازی در زمره علما و مجتهدین آن عصر قرار داشت  و از نجف كه بازگشت ، زعامت اهالی خمین را عهده دار شد و به رفع تجاوزات و تعدیات دستگاه ظالم  پرداخت . او در خمین ، با ایجاد جلسات معارف اسلامی به آگاه ساختن توده مردم ، اقدام كرد؛ و سرانجام در راه خمین و اراك به دست طاغوتیان  و اصحاب شقاوت شهید شد. امام ( ره ) در پنج ماهگی یتیم شد و بعد از شهادت پدر،  تحت سرپرستی مادر ، عمه و دائی مهربانش پرورش یافت. امام تحصیلات مقدماتی را در خمین نزد میرزا محمود شروع كرد و سپس آن را در مكتب ملاابوالقاسم در مدرسه جدید التأسیس احمدیه ی آن دیار ادامه داد. در سن پانزده سالگی ، تحصیلات فارسی آن روز را به اتمام رسانید و نزد برادر بزرگش مرحوم آیت الله پسندیده ، صرف ، نحو و منطق را شروع كرد و تا سال 1338 ه. ق از محضر ایشان بهره كافی برد.

 

 


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, ] [ 17:20 ] [ محمدامین حاج حسنی ]
صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 8 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ برای افزایش اطلاعات عمومی تاسیس شده است. باتشکرازبازدیدشما
آرشيو مطالب
امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 19
بازدید دیروز : 12
بازدید هفته : 32
بازدید ماه : 32
بازدید کل : 5531
تعداد مطالب : 40
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


کد بارش ستاره


کد ساعت فلش


کد بارش گل

فال حافظ

داستان روزانه
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت